Η Χάποελ Τελ Αβίβ ανακοίνωσε τον Μίτσιτς με… προκλητικό βίντεο (vid)
Με ένα βίντεο που «στοχεύει» και τον Ολυμπιακό, η Χάποελ Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλιε Μίτσιτς, βάζοντας έτσι τέλος στο σίριαλ του καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Τέλος το σίριαλ! Ο Βασίλιε Μίτσιτς είναι και επίσημα παίκτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, με τους Ισραηλινούς να βάζουν «τελεία» στις φήμες, με ένα… αιχμηρό βίντεο.
Συγκεκριμένα, συγκέντρωσαν διάφορα δημοσιεύματα στα οποία αναφέρεται πως ο Σέρβος γκαρντ «κλείνει» σε διάφορες ομάδες -ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός– θέλοντας με αυτό τον τρόπο να… πικάρουν τους ανταγωνιστές τους, στη διεκδίκηση του παίκτη.
Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, που φέτος θα αγωνιστεί στη Euroleague, ολοκληρώνει έτσι το… μπαμ του καλοκαιριού, με ένα πολύ σημαντικό «όπλο» να προστίθεται στη φαρέτρα του Έλληνα κόουτς, ενόψει της δύσκολης σεζόν που έρχεται.
Μετά το σίριαλ του φετινού καλοκαιριού, ο Μίτσιτς μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα άλλαξε τρεις φορές ομάδα στο NBA. Ο 31χρονος διεθνής γκαρντ πήγε από τους Φοίνιξ Σανς στους Σάρλοτ Χόρνετς και κατέληξε στους Μιλγουόκι Μπακς, όπου εν τέλει, η ομάδα του «Greek Freak», επέλεξε να τον αποδεσμεύσει και να γίνει κάτοικος Ισραήλ.
Σε 101 παιχνίδια στο NBA με τους Θάντερ, τους Χόρνετς και τους Σανς, ο Σέρβος μετράει 6.8 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ ανά 19.4 λεπτά.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «AS» η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να αποχωρήσει από τη Euroleague για το νέο πρότζεκτ της FIBA και του NBA, το NBA Europe.