Στο αεροδρόμιο με προορισμό την Αθήνα βρίσκεται ο Βασίλιε Μίτσιτς, όπως ενημέρωσε τους ακολούθους του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με σχετική του ανάρτηση και άναψε… φωτιές για το μέλλον του.
Ωστόσο, ο Σέρβος γκαρντ, μαζί με αρκετούς ακόμη μπασκετμπολίστες όλα δείχνουν πως θα συμμετάσχει στο Stoiximan Aegean Ball Festival 27-29 Ιουνίου. Πρόκειται για το ετήσιο τουρνουά που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σύρο.
Όλα αυτά φυσικά κι ενώ το όνομά του είναι το πιο πολυσυζητημένο στην Ευρώπη, αφού αναμένεται να επιστρέψει στη Euroleague από τη νέα αγωνιστική περίοδο και ήδη πολλές ομάδες έχουν στρώσει εκατομμύρια στα πόδια του για να τον κάνουν δικό τους.
Θυμίζουμε πως ο Μίτσιτς διαθέτει στο συμβόλαιο του με τους Φοίνιξ Σανς μια οψιόν που βρίσκεται στην πλευρά των «ήλιων», αξίας 8.109.150 δολαρίων, ωστόσο δεν αναμένεται να την ενεργοποιήσουν, όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.
Έτσι η επιστροφή του στην Ευρώπη μοιάζει βέβαια και ήδη Ολυμπιακός, Φενέρπαχτσε, Χάποελ Τελ Αβίβ, Αναντολού Έφες και Μονακό έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους στους εκπροσώπους του παίκτη, με κάποιες από αυτές μάλιστα να έχουν καταθέσει και πρόταση.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»