Στο αεροδρόμιο με προορισμό την Αθήνα βρίσκεται ο Βασίλιε Μίτσιτς, όπως ενημέρωσε τους ακολούθους του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με σχετική του ανάρτηση και άναψε… φωτιές για το μέλλον του.
Ωστόσο, ο Σέρβος γκαρντ, μαζί με αρκετούς ακόμη μπασκετμπολίστες όλα δείχνουν πως θα συμμετάσχει στο Stoiximan Aegean Ball Festival 27-29 Ιουνίου. Πρόκειται για το ετήσιο τουρνουά που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σύρο.
Όλα αυτά φυσικά κι ενώ το όνομά του είναι το πιο πολυσυζητημένο στην Ευρώπη, αφού αναμένεται να επιστρέψει στη Euroleague από τη νέα αγωνιστική περίοδο και ήδη πολλές ομάδες έχουν στρώσει εκατομμύρια στα πόδια του για να τον κάνουν δικό τους.
Θυμίζουμε πως ο Μίτσιτς διαθέτει στο συμβόλαιο του με τους Φοίνιξ Σανς μια οψιόν που βρίσκεται στην πλευρά των «ήλιων», αξίας 8.109.150 δολαρίων, ωστόσο δεν αναμένεται να την ενεργοποιήσουν, όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.
Έτσι η επιστροφή του στην Ευρώπη μοιάζει βέβαια και ήδη Ολυμπιακός, Φενέρπαχτσε, Χάποελ Τελ Αβίβ, Αναντολού Έφες και Μονακό έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους στους εκπροσώπους του παίκτη, με κάποιες από αυτές μάλιστα να έχουν καταθέσει και πρόταση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».