Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σόκαρε άπαντες με την απόφασή του να σταματήσει το μπάσκετ στα 31 του χρόνια.
Πολλές προσωπικότητες από τον χώρο του αθλήματος, μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Σπανούλης, έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον πρώην μπασκετμπολίστα για την απόφασή του ώστε να του ευχηθούν τα καλύτερα για την συνέχεια.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας και της Μονακό, Βασίλης Σπανούλης δημοσίευσε ένα instagram story με μια φωτογραφία εκείνου μαζί με τον πρώην πλέον διεθνή φόργουορντ και έγραψε: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία σου καριέρα, περήφανος για σένα».
Δείτε το στόρι:
Υπενθυμίζεται ότι οι δυό τους υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό, ενώ στο παρελθόν ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε σχολιάσει ότι ο Σπανούλης είναι εξαιρετικός και στον ρόλο του προπονητή.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.