Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζεται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου -για δεύτερη φορά- με τον αρχιτέκτονα, Γιάννη Καραβασάνη.
Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι ετοιμάζεται για τη μεγάλη στιγμή, ενώ πριν λίγα εικοσιτετράωρα το μοντέλο μοιράστηκε δημοσίως τη χαρμόσυνη είδηση.
Πότε και πού θα γίνει ο γάμος
Η τελετή πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου στην Αθήνα. Αρχικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο σύντροφός της υπολόγιζαν ο γάμος τους να γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο στη Μύκονο, όμως τα σχέδιά τους άλλαξαν.
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα της με τον Γιάννη Καραβασάνη
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει παντρευτεί ξανά στο παρελθόν με τον Γιάννη Καραβασάνη, αλλά χώρισαν.
«Σκόπευα να ανακοινώσω τον αρραβώνα μου; Πίστευα όχι. Αλλά να ‘μαστε! Πιάστηκα στα πράσα on camera καθ’ οδόν προς το στούντιο, και ήθελα να κρυφτώ, αλλά η χαρά δεν με άφησε. Οπότε πριν το δείτε να παίζει, σας το λέω εγώ πρώτη! Και ναι, ήρθε η ώρα να ξεκινήσει το “πότε θα γίνει ο γάμος;” game. Ραφτείτε», είχε γράψει στο Instagram την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2025.
Όταν ερωτήθηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με τον επικείμενο γάμο της, έδειξε το δαχτυλίδι της και έπειτα ανέφερε: «Νομίζω ότι δεν βλέπετε πολύ καλά». Στη συνέχεια, πρόσθεσε σχετικά με το πότε σχεδιάζει να πραγματοποιηθεί το μυστήριο: «Του πήρε να κάνει την πρόταση πολύ καιρό. Μη μου τον συγχύζετε».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας