Χαλάνδρι: Σύλληψη μητέρας μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο -Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ.
Μετά από επεισόδιο διαζευγμένοι γονείς ανήλικου παιδιού αλληλομηνύθηκαν με συνέπεια η γυναίκα να συλληφθεί ενώ με εντολή εισαγγελέα ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος μαζί με το παιδί
Σε διευκρινίσεις σχετικά με διαδικτυακό δημοσίευμα που αναφερόταν σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο στο Χαλάνδρι προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.
Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, δύο πρώην σύζυγοι μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής –μαζί με το ανήλικο τέκνο τους- μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής.
Μηνύσεις
Για το περιστατικό, αμφότεροι υπέβαλαν μηνύσεις με αποτέλεσμα να συλληφθούν: ο πατέρας για απειλή και απόπειρα ενδοοικογενειακής παράνομης βίας και η μητέρα για παραβίαση δικαστικής απόφασης.
Με απόφαση της εισαγγελέως, η μητέρα κρατήθηκε και οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία.
Για τον πατέρα, η εισαγγελέας διέταξε να αφεθεί ελεύθερος και να αποχωρήσει με το ανήλικο τέκνο χθες το βράδυ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.