Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός: Έφτασε τους 327 τίτλους στα πέντε βασικά ομαδικά αθλήματα (pic)
Μια ακόμα κούπα έπιασε… λιμάνι, με τον Ολυμπιακό να κατακτά το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο και να φτάνει τους 327 τίτλους στα 5 βασικά ομαδικά ολυμπιακά αθλήματα.
Αυτό είναι το 48ο πρωτάθλημα για τους Ερυθρόλευκους, που έφτασαν παράλληλα τους 327 τίτλους (εγχώριους και διεθνείς σε Άνδρες και Γυναίκες) στα 5 βασικά ομαδικά ολυμπιακά αθλήματα.
Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας των πιο επιτυχημένων βάσει τίτλων πολυαθλητικων συλλόγων στην Ευρώπη.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ανάμεσα στην Εθνική Γαλλίας και την Εθνική Σενεγάλης κλήθηκε να επιλέξει ο Μαμαντού Ντιακόν της Γκενκ, με τον συμπαίκτη του Χρήστου Τζόλη να επιλέγει τελικά τη δεύτερη.