Η Κόνι Μεταξά περνάει δύσκολες στιγμές μετά τον χωρισμό της με τον Μάριο Καπότση, όπως η ίδια δεν δίστασε να δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες, λίγο πριν τη χθεσινή εμφάνιση της.
Κόνι Μεταξά: «Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος»
Η Κόνι Μεταξά ανέφερε: «Επειδή ακόμη υπάρχουν δυνατά συναισθήματα στη μέση και σαν άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουμε ξεπεράσουμε πώς νιώθουμε, όταν είμαστε και οι δύο έτοιμοι να τα συζητήσουμε, πιστέψτε με θα σας τα πω όλα αναλυτικά.
Το μόνο που με ενοχλεί αλήθεια, επειδή ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος είναι αυτά που λένε «Πώς την άντεξε;». Δεν ξέρεις τι έχει γίνει. Είσαι ούτως ή άλλως στεναχωρημένος για αυτό, δεν είναι ωραίο να τα ακούς και αυτά».
Κόνι Μεταξά: «Δεν τον μισώ, έχουμε κανονική σχέση, ανθρώπινη»
Και πρόσθεσε: «Όλοι έχουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Όλο αυτό είναι δύσκολο, είμαι χάλια γιατί περνάω έναν χωρισμό, όπως όλοι οι άνθρωποι όταν χωρίζουν δεν περνάνε ωραία.
Δεν με ενόχλησε που έγραφαν ότι ο Μάριος έχει νέα σχέση. Μια χαρά είμαστε, το ότι φτάσαμε στο σημείο να μην είμαστε πια μαζί έχει να κάνει με άλλα πράγματα, τα οποία δεν θέλω να συζητήσω γιατί είναι πολύ προσωπικά. Δεν τον μισώ, έχουμε κανονική σχέση, ανθρώπινη. Φίλη δεν μπορείς να γίνεις μετά τον χωρισμό, μια φιλική σχέση μπορείς να έχεις».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας