Χαρίτσης για Τέμπη: «Κλιμάκωση έως την πρόταση δυσπιστίας – Είναι ευθύνη όλης της δημοκρατικής αντιπολίτευσης»
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα μπορούσε να σταθεί και αυτό πρέπει να γίνει και στη χώρα μας, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης
Σε δηλώσεις στο Περιστύλιο της Βουλής προχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που ακολούθησε τις μαζικές συγκεντρώσεις για τα Τέμπη.
Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, δήλωσε στην κάμερα ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα μπορούσε να σταθεί. «Αυτό πρέπει να γίνει και στη χώρα μας – Κλιμάκωση έως την πρόταση δυσπιστίας» τόνισε.
Χαρίτσης: Ολόκληρη η δήλωση
«Ο πρωθυπουργός ομολόγησε την ενοχή του.
»Την ώρα που η κοινωνία θρηνούσε, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συγκάλυπτε. Και είναι η συγκλονιστική κινητοποίηση της κοινωνίας αυτή που οδήγησε στην παραδοχή.
»Κανείς πλέον δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στον κύριο Μητσοτάκη. Και αυτή η απουσία εμπιστοσύνης πρέπει να περάσει και μέσα στο Κοινοβούλιο.
»Όπως έχω πει από την πρώτη στιγμή, απαιτείται κλιμάκωση — κλιμάκωση που θα οδηγήσει και σε πρόταση δυσπιστίας. Και αυτό είναι ευθύνη όλης της δημοκρατικής αντιπολίτευσης.
»Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα μπορούσε να σταθεί. Αυτό πρέπει να γίνει και στη χώρα μας».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας