Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 12η αγωνιστική της Euroleague με 78-70, με τους ερυθρόλευκους να αγωνίζονται ξανά χωρίς τον Σάσα Βεζένκοφ.
Ο Βούλγαρος φόργουορντ που είναι πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών είναι ακόμη εκτός και δεν μπορύσε να βιηθήσει την ομάδα του κόντρα στους Σέρβους, παρόλα αυτά κλήθηκε να απαντήσει για το ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Euroleague.
Ο Βεζένκοφ στην απάντηση του ήταν ξεκάθαρος και τόνισε ότι ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο GOAT της διοργάνωσης και εξήγησε τους λόγους. Από εκεί και πέρα, ο Σάσα ανέφερε και τον πιο δύσκολο αμυντικό που αντιμετώπισε στη Euroleague και αυτός ήταν ο Τζέιμς Γκιστ.
Αναλυτικά η απάντηση που έδωσε ο Βεζένκοφ:
«Για εμένα είναι ο Σπανούλης. Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί παίκτες, αλλά έκανε κάτι πολύ δύσκολο. Ήταν αν όχι ο καλύτερος, ένας από τους καλύτερους στον Παναθηναϊκό και αποφάσισε να πάει σε μια ομάδα που δεν ήταν στα prime της και είχε να κερδίσει την EuroLeague από το 1997. Και άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού», είπε.
Ερωτηθείς για τον πιο δύσκολο αμυντικό που αντιμετώπισε, ανέφερε: «Ήταν ο Τζέιμς Γκιστ. Όταν αποφάσιζε να παίξει άμυνα είχες πρόβλημα. Ακόμη και όταν ήμουν νεαρός και έπαιζα στον Άρη, ήταν ο πιο δύσκολος. Τώρα είναι συνολικά η δομή της Φενέρ και το πώς με αντιμετωπίζουν με τον Χέις-Ντέιβις πάνω μου. Γι’ αυτό είπα πως η σειρά με την Φενέρ είναι οι πιο δύσκολες δύο εβδομάδες. Έπρεπε να σκεφτείς, γιατί ήταν πάντα εκεί. Αλλά έλεγαν πως με σταμάτησε και είχα 17 πόντους ανά αγώνα. Πώς με σταμάτησε; Ήμουν εκεί και η ομάδα μου κέρδιζε».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Την ήττα με 2-0 σετ γνώρισε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ από την Γιούλια Σταροντούμπτσεβα στα προκριματικά του Αυστραλιανού Όπεν και αποκλείστηκε από τη συνέχειά τους.
LIVE: Λεβαδειακός – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – Κηφισιά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.