Νίκολας Κέιτζ: Ο γιος του δήλωσε αθώος για την επίθεση στη μητέρα του
Οι εξελίξεις στη διαμάχη μητέρας - γιού.
O 33χρονος Ουέστον συνελήφθη, γιατί η 57χρονη Κριστίνα Φούλτον ισχυρίστηκε ότι ο γιος της επιτέθηκε τον περασμένο Απρίλιο. Μετά τη σύλληψη του Ουέστον, η Φούλτον μιλώντας για το περιστατικό, υποστήριξε ότι ο γιος της έπαθε κρίση ψυχικής υγείας.
Δικαστής εξέδωσε προστατευτική εντολή για τη Φούλτον, απαγορεύοντας στον Ουέστον να επικοινωνεί με τη μητέρα του μέχρι να επιλυθεί η υπόθεση.
Δηλώνει αθώος
Παρόλα αυτά ο γιος του Νίκολας Κέιτζ δηλώνει αθώος. Μάλιστα φτάνοντας στο δικαστήριο και ερωτηθείς από δημοσιογράφους σχετικά με τις κατηγορίες επίθεσης στη μητέρα, υποστήριξε ότι εκείνη χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια κι όχι ο ίδιος.
Η κατηγορία προς το γιο της
«Στις 28 Απριλίου 2024, γύρω στις 5:30 μ.μ., έλαβα επείγοντα μηνύματα από φίλους του γιου μου, Ουέστον Κέιτζ, σχετικά με την επιδεινούμενη ψυχική του κατάσταση, που με προέτρεπαν να έρθω να βοηθήσω», ανέφερε σε δήλωσή της.
«Όταν έφτασα για να του προσφέρω υποστήριξη και να τον παρηγορήσω, βρισκόταν ήδη στη μέση μιας μανιακής οργής… Μέσα σε λίγα λεπτά, δέχθηκα βάναυση επίθεση και υπέστη σοβαρά τραύματα» είπε η ίδια.
Μάλιστα, όπως σημείωσε, παρακάλεσε την αστυνομία «να τον κρατήσει για αξιολόγηση ψυχικής υγείας», αλλά οι αρχές φέρεται να αρνήθηκαν το αίτημά της.
«Ως μητέρα, είμαι βαθιά θλιμμένη και ανησυχώ για τη συνεχιζόμενη κρίση ψυχικής υγείας του Ουέστον… Είναι επιτακτική ανάγκη να λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται απεγνωσμένα», τόνισε.
View this post on Instagram
- Γάζα: Ο Τραμπ ανακοίνωσε το ΔΣ του «Συμβουλίου Ειρήνης» – Μπλερ, Ρούμπιο και δισεκατομμυριούχοι στη λίστα
- Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αποκαλύπτουν πώς ξεκίνησε η σχέση τους και τι επιθυμούν για την κόρη τους
- «Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να ασχοληθεί η κυβέρνηση»: Με υπομνήματα και προτάσεις οι αγρότες στον Μητσοτάκη
- Για να νιώσει ξανά υπερήφανη η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία φρεγάτα
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442