Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ αγόρασαν το σπίτι των 4.000 τετραγωνικών μέτρων με μετρητά έναντι 60,85 εκατομμυρίων δολαρίων τον Μάιο του 2023, 10 μήνες μετά τον γάμο τους στο Λας Βέγκας. Τώρα το πουλούν 68 εκατομμύρια δολλάρια.
Η πολυτέλεια και η άνεση σε όλο της το μεγαλείο
Το νεόκτιστο τεράστιο σπίτι διαθέτει 12 κρεβατοκάμαρες, 24 μπάνια, κινηματογράφο, χώρο γυμναστηρίου, γκαράζ για 12 αυτοκίνητα και χώρο στάθμευσης για 80, καθώς και μία πισίνα με εντυπωσιακή θέα, ξενώνα, σπίτι επιστάτη και ένα σπίτι για τον φύλακα.
Όσο για τα δωμάτια αναψυχής, η έπαυλη περιλαμβάνει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ένα ρινγκ για μποξ, ένα μπαρ κι ένα γήπεδο μπάσκετ.
Σε μεσίτη
Το ζευγάρι χρησιμοποιεί τον μεσίτη Σαντιάγκο Αράνα από το «The Agency» για να πουλήσει το σπίτι που αγόρασαν μαζί τον περασμένο Μάιο, ο οποίος φέρεται να το έχει δείξει σε πιθανούς αγοραστές, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Το διάσημο ζευγάρι ζητά περίπου 68 εκατομμύρια δολάρια για την έπαυλη. Κάτι που σημαίνει ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ θα έχουν οικονομική ζημιά «εκατομμυρίων δολαρίων» με την πώληση, λόγω της προμήθειας του μεσίτη, «ενός νέου φόρου για τα πανάκριβα ακίνητα, μαζί με το τεράστιο ποσό που πλήρωσαν για βελτιώσεις» σύμφωνα με το TMZ.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας