Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γέννησε η παρουσιάστρια
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο
Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Η παρουσιάστρια σύμφωνα με πληροφορίες γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 2.860 γραμμαρίων με καισαρική, όπως ακριβώς και στον γιο της, Βλάσση.
Μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος διανύουν τις πρώτες ώρες δίπλα στο νέο μέλος της οικογένειάς τους, ενώ σύντομα θα επιστρέψουν στο σπίτι τους στα νότια προάστια για τη νέα τους καθημερινότητα με τους δυο γιους τους.
Η παρουσιάστρια τον Ιανουάριο του 2023 είχε φέρει στον κόσμο τον γιο της, Βλάσση, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο 2024, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, αποφεύγοντας να αποκαλύψει το φύλο του μωρού της.
«Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική», δήλωνε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Τις τελευταίες ώρες η παρουσιάστρια βρίσκεται στο μαιευτήριο, όπου και δέχεται τις ευχές για το νέο μέλος στην οικογένειά της.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ο Μπόρζες αποθέωσε τον Ιωαννίδη μετά από το Μπενφίκα – Σπόρτινγκ
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442