Με τους τρεις «πράσινους» η προεπιλογή της Σλοβενίας για το Euro 2024 (pic)
Oι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς συμπεριλήφθηκαν στην προεπιλογή της εθνικής Σλοβενίας για το Euro που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Γερμανία
Σε ρυθμούς… Euro μπαίνουν σιγά σιγά οι εθνικές ομάδες που θα αγωνιστούν στα γήπεδα της Γερμανίας το ερχόμενο καλοκαίρι, οι οποίες μέσα στις επόμενες μέρες θα δηλώσουν και τις αποστολές τους που θα αποτελούνται από 26 παίκτες.
Κάπως έτσι, ο προπονητής της εθνικής Σλοβενίας, Ματίας Κεκ, ανακοίνωσε την Τρίτη τα ονόματα ων 30 παικτών της προεπιλογής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τους τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Άνταμ Τσέριν, Άντραζ Σπόραρ και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτή.
Φυσικά, δεν λείπει το μεγάλο αστέρι των Σλοβένων, Μπέντζαμιν Σέσκο, με τον επιθετικό της Λειψίας να ηγείται της γραμμής κρούσης για την ομάδα του Ματίας Κεκ. Από όσους ανακοινώθηκαν θα «κοπούν» τέσσερις για την τελική 26άδα που θα συμμετάσχει στη διοργάνωση (14/6-14/7).
Η διοίκηση της Νάπολι και ο δήμος της πόλης παίρνουν άμεσα μέτρα για το ιστορικό γήπεδο, μετά τις σοκαριστικές εικόνες στα social media, από το παιχνίδι των «παρτενοπέι» με την Τσέλσι για το Champions League