Ο Αργεντινός τερματοφύλακας κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και αφού προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες, πήρε τα γάντια του βασικού από τον Ουνάι Έμερι.
Ο Μαρτίνες παίρνει τη θέση του Όλσεν, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.
Έτσι, οι «χωριάτες» παρατάσσονται με τον Μαρτίνες στο τέρμα, τους Κόνσα, Ντιέγκο Κάρλος, Πάου Τόρες και Ντίνιε τετράδα στην άμυνα ενώ Ντάγκλας Λουίς και ΜακΓκιν θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Κας και Μπέιλι θα είναι στα άκρα για την Βίλα, ενώ Γουότκινς και Ντιαμπί θα είναι στην επίθεση.
Στον πάγκο για τη Βίλα που έχει εκτός αποστολής τον Τίλεμανς: Γκαούτσι, Όλσεν, Λενγκλέ, Ντουράν, Χέιντεν, Ιροεγκμπουνάμ, Πάτερσον, Μονρόε, Κέλιμαν και Γιανγκ
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: Μπολόνια – Σέλτικ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπολόνια – Σέλτικ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: ΠΑΟΚ – Μπέτις. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Μπέτις για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3 HD.