Η 11άδα του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα
Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τη ρεβάνς με τη βρετανική ομάδα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.
Με μια αλλαγή σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη ρεβάνς με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League (22:00).
Μια αλλαγή η οποία αναγκαστική, καθώς ο Φρανσίσκο Ορτέγκα τραυματίστηκε στον αγώνα του Villa Park (2-4) και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στον επαναληπτικό των δύο ομάδων, με τον Κίνι να παίρνει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού.
Μόνη αλλαγή σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι ο Κίνι αντί του τραυματία Ορτέγκα.
Πιο αναλυτικά, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Τζολάκης, με τους Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο και Κίνι στην τετράδα της άμυνας. Οι Ιμπόρα, Έσε και Τσικίνιο θα είναι στην τριάδα της μεσαίας γραμμής για τους Πειραιώτες, με τους Φορτούνη και Ποντένσε στα δύο άκρα και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» επίθεσης.
Ο Μαροκινός είχε κάνει σπουδαίο παιχνίδι στο Villa Park, όπου είχε πετύχει τρία γκολ και είχε βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού με 4-2. Μια νίκη που του έχει δώσει το προβάδισμα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, με τους Ερυθρόλευκους να δίνουν ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ιστορίας τους.
Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα:
Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι, Ιμπόρα, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.
- Ποια είναι τα δεδομένα με τους τραυματισμούς των Γουόρντ και Ντόρσεϊ
- Φουρνιέ: «Περιμένουμε στο επόμενο ματς με τη Μονακό να δώσουμε τα πάντα»
- Ντέρμπι ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στη Μελβούρνη ή τη Νέα Υόρκη; Η FIFA απαντάει…
- Αταμάν: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι»
- Κόρι Τζόσεφ: Ο x factor του game 1 έχει δαχτυλίδι ΝΒΑ
- Ένα παλικάρι από τις… λίμνες του Οντάριο
- Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου 5-4: Παίζοντας μπάλα στο Λούβρο… (vid)
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός: Πότε είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 29.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442