Ο Αϊζάια Κάνααν είναι αναμφίβολα ένας από τους πρωταγωνιστές για τον Ολυμπιακό την φετινή σεζόν. Ο Αμερικάνος άσος είναι μαζί με τον Πίτερς και τον Φαλ αυτοί που έχουν αναλάβει το κάρο του σκοραρίσματος για τους Πειραιώτες με τον 32χρονο σούτινκ γκαρντ να «τρέχει» ένα απίθανο σερί.
Πιο συγκεκριμένα ο άσος των Πειραιωτών έχει ευστοχήσει σε 23 συνεχόμενες βολές με την τελευταία φορά που δεν βρήκε στόχο να ήταν στις 5 Δεκεμβρίου του 2023!
Τα εντυπωσιακά νούμερα του Κάνααν
Μάλιστα στην εντός έδρας νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στην Μονακό (4/1) είχε σημειώσει από τα 4.5 μέτρα το εντυπωσιακό 8/8.
Ειδικότερα την φετινή μετρά 47/52 βολές ποσοστο το οποίο ανέρχεται στο 90.4%.
Την περασμένη σεζόν μέτρησε 16/24, ενώ παλαιότερα και όταν ακόμη αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ούνιξ Καζάν είχε 40/49.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η γεωγραφική έκταση, η αύξηση των ομάδων και τα αεροπορικά ταξίδια εκτοξεύουν το ανθρακικό αποτύπωμα του Μουντιάλ – Προβληματισμός για το μέλλον των μεγάλων διοργανώσεων.
Νίκη με την οποία επέστρεψε στην 4η θέση (12-7) πέτυχε οΠΑΟΚ και έχει, πλέον, μια ακόμη εξ αναβολής εκκρεμότητε, αυτήν, εντός έδρας, απέναντι στον Άρη (15/4, εξ’ αναβολής για την 21η αγωνιστική).