Στην τροχαία για την παράνομη στάθμευση ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
Ξεκινούν αυστηροί έλεγχοι στο δήμο Αγίας Παρασκευής για την στάθμευση,
Αυστηρές συστάσεις σε όσους σταθμεύουν παράνομα και είτε εμποδίζουν τη διέλευση οχημάτων σε κεντρικές οδούς, είτε καταλαμβάνουν τμήμα των πεζοδρομίων και θέσεων για ΑμεΑ θα ξεκινήσει από σήμερα Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, η Τροχαία Αγίας Παρασκευής, όπως αποφασίστηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση του Δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη με τον Διοικητή του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Β/Α Αττικής Ανδρέα Παλαιολόγο.
Παράλληλα θα δοθεί έμφαση σε όσους εμποδίζουν τη διέλευση από την λεωφορειολωρίδα επί της Μεσογείων, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα
Το θέμα της παράνομης στάθμευσης βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο αντρών η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, παρουσία και του Αρχιφύλακα Δημήτρη Αποστολόπουλου ο οποίος υπηρετεί στο γραφείο παραβάσεων. Ο κ. Μυλωνάκης επεσήμανε πως πρόκειται για ένα ζήτημα που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης καθώς δημιουργεί σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στην πόλη. Από την πλευρά του ο Διοικητής αναγνώρισε το πρόβλημα και τόνισε πως θα συνδράμει για την επίλυση του.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της κοινής τους επίσκεψης σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου παρουσιάζονται έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα και συζητήθηκαν τρόποι αποσυμφόρησης. Μετά και από σχετικές παρεμβάσεις της Τροχαίας ήδη, όπως ενημέρωσε τον Δήμαρχο ο κ. Παλαιολόγος, υπάρχουν ορατά αποτελέσματα καθώς η αύξηση της παρουσίας των τροχονόμων στην περιοχή, έχει αποσυμφορήσει αισθητά την Μεσογείων.
Επιπρόσθετα κατά τη συζήτηση συμφωνήθηκε να υπάρξει μεταξύ τους συνεργασία για την υλοποίηση μαθημάτων οδικής βοήθειας και κυκλοφοριακής αγωγής από στελέχη της Διεύθυνσης Τροχαίας, σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε όλα τα σχολεία της Αγίας Παρασκευής.
- Αλβανία: Αντικυβερνητική διαδήλωση – Μολότοφ, τραυματισμοί και συλλήψεις
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Νότιο Σουδάν: Νέα κλιμάκωση της βίας, έκκληση για πολιτική λύση και προστασία αμάχων στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα
- Οικονομική ασφυξία: Το μετέωρο βήμα του συνταξιούχου με απώλειες 3,5 δισ. ευρώ φέτος
- Μετασχηματισμός ΕΛΤΑ: Σε ιδιώτες 150 «ιδιολειτουργούμενα» καταστήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)
































































![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442