O Koύμπο ανανέωσε μέχρι το 2029 στην Σοσιεδάδ κι έκοψε… την όρεξη σε ομάδες της Premier League (pic)
Ο Τάκε Κούμπο θα παραμείνει κάτοικος Σαν Σεμπαστιάν μέχρι το 2029, με την Σοσιεδάδ να ανακοινώνει την ανανέωση της συμβολαίου του με καλύτερους οικονομικά όρους για τον Ιάπωνα άσο
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της την φετινή χρονιά. Οι Βάσκοι «έδεσαν» με νέο συμβόλαιο τον Τάκε Κούμπο ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Σαν Σεμπαστιάν μέχρι το 2029.
«Η Ρεάλ Σοσιεδάδ και ο παίκτης Τακεφούσα Κούμπο κατέληξαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το τέλος της σεζόν 28-29. Ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο, Τζόκιν Απερρίμπαϊ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο εκπληρώνοντας έτσι την επιθυμία και των δύο να συνεχίσουν να πορεύονται χέρι-χέρι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Βάσκων.
Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Σοσιεδάδ από το καλοκαίρι του 2022 κι έχει παίξει συνολικά 71 επίσημα ματς, με απολογισμό 15 γκολ και 13 ασίστ. Όπως είναι λογικό οι αποδοχές του 22χρονου άσου αυξήθηκαν, ενώ η νέα ρήτρα αποδέσμευσής του ανέβηκε στα 100 εκ. ευρώ, προκειμένου να απομακρύνουν τους επίδοξους «μνηστήρες».
Η Σοσιεδάδ με αυτό τον τρόπο θέλησε να «δέσει» ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά της στοιχεία αφού για τον Κούμπο έχουν εκφράσει στο παρελθόν ενδιαφέρον αγγλικές ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και ομάδες από την Σαουδική Αραβία.
Δείτε την ανάρτηση:
Zu zara mailua, Zu zara aizkora, Gu gara egurra, Gu gara burnia.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.