Ο Αιμίλιος Χειλάκης μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το πρωί του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου κάλεσε όσους διαδικτυακούς του ακολούθους μπορούν, να δώσουν αίμα για τον πατέρα του.
Έκκληση για αίμα
«Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Θα χρειαστώ λόγω της έκτακτης ορθοπεδικής εγχείρησης που προέκυψε στον πατέρα μου, κάποιον ή κάποιους εθελοντές αιμοδότες. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιδήποτε νοσοκομείο για αιμοδοσία υπέρ του Κωνσταντίνου Χειλάκη που εγχειρίζεται στο ΝΙΜΤΣ. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά» έγραψε στην ανάρτησή του ο Αιμίλιος Χειλάκης.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.