Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν υποφέρεται άλλο η Αθήνα»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν υποφέρεται άλλο η Αθήνα»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ τηλεοπτικών γυρισμάτων και προβών στο θέατρο.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σκέψη να μετακομίσει σύντομα με την σύζυγο του Αθηνά Μαξίμου στα Κύθηρα, αλλά και την περίοδο θυμού την οποία πια διανύει ο δυτικός κόσμος.

Σκεφτόμαστε να μείνουμε μόνιμα στα Κύθηρα

Ειδικότερα, ο Αιμίλιος Χειλάκης εξομολογήθηκε πως «νομίζω πως το επόμενο μας βήμα θα είναι τα Κύθηρα. Δηλαδή να μένουμε εκεί και να ερχόμαστε στην Αθήνα να κάνουμε κάποιες περιόδους μαζεμένα δουλειά και μετά να ξαναεπιστρέφουμε. Δεν υποφέρεται άλλο η Αθήνα, είναι ένας τόπος πολύ δύσκολος για να ζεις. Έχει χαθεί η χαρά της γειτονιάς, η χαρά του κέντρου που υπήρχαν στέκια».

Έχει χαθεί η χαρά της γειτονιάς

Αν είχα παιδιά δεν θα τα άφηνα…

«Μεγάλωσα στην πλατεία Αττικής και παίζαμε μπάλα στο δρόμο, στη Λιοσίων και όταν ερχόταν το λεωφορείο την μαζεύαμε. Είμαι παλιό παιδί εγώ, τι να κάνω. Παιδί της δεκαετίας του ’70 είμαι και τότε είχαμε ένα γηπεδάκι, που τώρα έχει γίνει ένα πάρκο με μπασκέτες, μπαίναμε μέσα ένα τσούρμο παιδάκια, παίζαμε μπάλα και μετά παίρναμε την μπάλα και ανεβαίναμε όλοι μαζί την Λιοσίων, βγαίναμε Αλεξάνδρας και πηγαίναμε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, βλέπαμε ποδόσφαιρο, ξαναγυρίζαμε στο σπίτι και πηγαίναμε να κάτσουμε να κοιμηθούμε ή να διαβάσουμε. Καμία αγωνία δεν είχαν τότε οι γονείς μας. Τώρα όμως, παιδιά δεν έχω, αλλά αν είχα παιδιά δεν θα τα άφηνα ποτέ να κάνουν κάτι τέτοιο».

Η περίοδος θυμού

«Έχει περάσει η περίοδος της ελπίδας στον δυτικό κόσμο, αυτό έχει συμβεί. Είμαστε στην περίοδο του θυμού τώρα και δεν ξέρω τι θα γίνει μετά» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Αιμίλιος Χειλάκης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024