Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κούκλος γαμπρός ο Αιμίλιος Χειλάκης - Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του με την Αθηνά Μαξίμου

Κούκλος γαμπρός ο Αιμίλιος Χειλάκης – Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του με την Αθηνά Μαξίμου

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 16 χρόνια

Μια σειρά από σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Αιμίλιο Χειλάκη μοιράστηκε η Αθηνά Μαξίμου. Η γνωστή ηθοποιός θέλοντας να γιορτάσει τα 16 χρόνια έγγαμου βίου με τον άνθρωπό της έστειλε ένα άκρως τρυφερό μήνυμα.

Το ζευγάρι όπως έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν γνωρίστηκε το 2004 στο θέατρο και έναν χρόνο μετά ξεκίνησε ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους. Αρχικά, οι δυο τους ανέπτυξαν μια όμορφη φιλία, αλλά γρήγορα κατάλαβαν πως τους ένωνε κάτι παραπάνω. Πριν από 16 χρόνια, λοιπόν, το 2006 οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Διαβάστε επίσης: Χειλάκης-Μαξίμου: Αποκαλύπτουν σε ποιο κεντρικό σημείο της Αθήνας έδωσαν το πρώτο τους φιλί

Η πρόταση γάμου μάλιστα είχε γίνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ο Αιμίλιος Χειλάκης είχε στείλει από την Αμερική SMS στην Αθηνά Μαξίμου. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα της έκανε και επίσημη πρόταση γάμου.

«Με την Αθηνά είμαστε σχεδόν 18 χρόνια μαζί. Έχουν συμβεί τραγελαφικά και υπέροχα πράγματα για να είμαστε μαζί. Το πιο τραγελαφικό είναι που της έκανα πρόταση γάμου με μήνυμα από τη Νέα Υόρκη, με SMS. Δεν είχα πάει για δουλειά εκεί. Είχα πάει πριν 16 χρόνια για να κοιτάξω κάποια πράγματα. Εκεί κατάλαβα ότι θέλω να είμαι στη ζωή μου με την Αθηνά και της έστειλα μήνυμα. Μετά γονάτισα και της έδωσα και δακτυλίδι. Το έκανα και αυτό. Τρεις φορές τη ζήτησα σε γάμο, από τον μπαμπά της, τη μαμά της, τη γιαγιά της. Τελικά την άδεια την πήρα από τη γιαγιά. Η κίνηση έχει να κάνει με μια παράδοση» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Με αφορμή την επέτειό τους η Αθηνά Μαξίμου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από τον γάμο της με τον Αιμίλιο Χειλάκη.

Δείτε τις φωτογραφίες

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024