Αντώνης Ρέμος: «Βασίλη για σένα»
Ο τραγουδιστής διατηρεί δυνατή φιλία με τον Βασίλη Καρρά.
Ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποιώντας τη χθεσινή συναυλία στο Θέατρο Άλσος έκανε μία συγκινητική αφιέρωση στον Βασίλη Καρρά, που δίνει τον δικό του αγώνα με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Βασίλη για σένα
Ο Αντώνης Ρέμος, που βρισκόταν στη σκηνή μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, κάποια στιγμή ανέφερε: «Βασίλη για σένα είναι αυτό» και στη συνέχεια ξεκίνησε να τραγουδά μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Βασίλη Καρρά, το “Άσ’ τη να λέει”. Το κοινό τραγούδησε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο τους στίχους, ενώ κάποια στιγμή ο τραγουδιστής είπε: «Ταξιδεύει κατευθείαν στη Θεσσαλονίκη το τραγούδι»
View this post on Instagram
Οι δύσκολες ώρες του τραγουδιστή
Να θυμίσουμε πως η περιπέτεια του Βασίλη Καρρά ξεκίνησε πριν δυο χρόνια, όταν οι γιατροί διέγνωσαν ένα πρόβλημα στο στομάχι του. Το τελευταίο διάστημα η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί αρκετά και πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως ο αγαπημένος τραγουδιστής θα σωθεί μόνο με ένα θαύμα. Τις τελευταίες μέρες εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο με επιβαρρυμένη την κατάσταση της υγεία του. Στο πλεύρο του βρίσκεται η σύζυγος του και η κόρη του ενώ πολλοί συνάδελφοι του στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή
Η ενόχληση της οικογένειας του τραγουδιστή για την οικογένεια
Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», η οικογένεια του τραγουδιστή είναι ενοχλημένη από τα όσα γράφονται για εκείνον.
«Γνωρίζουμε όλοι και όσοι μιλάμε με το περιβάλλον του κι ίσως γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, το θέμα είναι ότι είναι απόλυτα προσωπικό. Ο άνθρωπος ευτυχώς είναι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα ζωντανός. Το ότι περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του, μεγάλη και δύσκολη, τους τιμάει. Θα μπορούσαν να το είχαν κρύψει και να πετάνε μηνύσεις δεξιά κι αριστερά σε όλους όσους λένε ότι είναι άρρωστος», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
- Η Σανάε Τακαΐτσι έχει ρεαλιστικές ελπίδες για αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής με νέο κυβερνητικό εταίρο
- Άνοιξαν οι κάλπες στην Ταϊλάνδη με τρεις υποψηφίους που δεν μπορούν να εκλεγούν αυτοδύναμα
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
- Επιθέσεις σε χωριά στη Νιγηρία – Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 50 απαχθέντες
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]
- Ευρωπαϊκά μήλα μολυσμένα με κοκτέιλ φυτοφαρμάκων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)






































![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442