Για τις ανασφάλειές της μίλησε ανοιχτά η Κατερίνα Καινούργιου, αναφέροντας και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να τις αντιμετωπίσει.
Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και στην ηλικία της και τον ρατσισμό που επικρατεί γύρω από τις ηλικίες.
Είσαι μια γυναίκα που λες συνέχεια την ηλικία σου στον αέρα, σαν να θες να την ξορκίσεις.
Όχι, δεν κατάλαβες, δεν λέω απλώς ότι είμαι 38, λέω ότι πλησιάζω τα 40. Δεν καταλαβαίνω αυτό τον ρατσισμό με τις ηλικίες. Σέβομαι όσες γυναίκες δεν θέλουν να λένε την ηλικία τους, αλλά προσωπικά νιώθω ότι όσο μεγαλώνω είμαι καλύτερα με τον εαυτό μου, δεν βρίσκω κανέναν λόγο να την κρύψω.
«Δεν λέω απλώς ότι είμαι 38, λέω ότι πλησιάζω τα 40. Δεν καταλαβαίνω αυτό τον ρατσισμό με τις ηλικίες.»
Άρα μου λες ότι αγαπάς ουσιαστικά τον εαυτό σου.
Έχω δουλέψει πολύ με τις ανασφάλειές μου, που είναι άπειρες και έχουν να κάνουν με τον τρόπο που έχω μεγαλώσει. Δεν κατηγορώ τους γονείς μου, αλλά όλοι μας έχουμε λίγο-πολύ τα θέματά μας από την παιδική μας ηλικία. Θεωρώ ότι υπάρχουν φορές που με έχω αδικήσει. Από την άλλη, αυτή η ανασφάλεια μου έχει και καλό, κυρίως στη δουλειά μου, με είδε ο κόσμος διαφορετικά, όπως είμαι αληθινά. Στην προσωπική μου ζωή όμως μου έχει κάνει κακό.
«Δεν θέλω να υποτιμώ τον εαυτό μου για κανέναν»
Ποιο λάθος δεν θέλεις να επαναλάβεις στην προσωπική σου ζωή;
Αυτήν ακριβώς την ανασφάλεια. Να μην υποτιμώ τον εαυτό μου για κανέναν.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας