Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους της, μερικά καρέ από τη στιγμή που προσπαθεί να φάει μια φέτα καρπούζι.
Ωστόσο, ο επί χρόνια φίλος της δεν την αφήνει. Στις νέες εικόνες που δημοσίευσε, η Ζέτα Μακρυπούλια απαθανατίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ να προσπαθεί να απολαύσει το φρούτο της και να ξεσπά σε γέλια, πιθανότατα από τα πειράγματα του παρουσιαστή.
«Να θες να φας ένα καρπούζι και ο Νίκος Μουτσινάς να μη σε αφήνει σε ησυχία..🍉» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Πριν από μερικές μέρες, η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε κοινές τους φωτογραφίες και πάλι μέσω Instagram. Σε αυτές, ποζάρουν κι οι δύο στον φακό, με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ζέτα Μακρυπούλια έγραψε: «Εδώ, τα λέμε. Το καλοκαίρι σας;».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.