Και ο Ναδάλ «ψήφισε» Ελλάδα – Το tour στα νησιά και η στάση στην Πάτρα
Με το πολυτελές γιοτ «Μπετόβεν»
Στο λιμάνι της Πάτρας είναι αγκυροβολημένο το πολυτελές σκάφος του Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός θρύλος του τένις επέλεξε τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου για τις φετινές του διακοπές.
Δεν αποτελεί, άλλωστε, μυστικό ότι ο Ράφα Ναδάλ αγαπάει την την Ελλάδα, με τον σπουδαίο αθλητή του τένις να επισκέπτεται συχνά την χώρα μας κατά την περίοδο του καλοκαιριού.
Το πολυτελές γιοτ «Μπετόβεν», το οποίο φέρεται να ονόμασε έτσι από την αγάπη του για την κλασσική μουσική, επισκέφθηκε μαζί με την οικογένειά του αρχικά την Κέρκυρα όπου απόλαυσε τις ομορφιές του νησιού, αλλά και τα τοπικά εδέσματα.
Στη συνέχεια ο « Ράφα» πέρασε από το νησί του Οδυσσέα, την Ιθάκη, ενώ βρέθηκε και στο Μεγανήσι.
Ο κάτοχος των 22 Grand Slam τίτλων από χθες είναι στην Πάτρα. Στην επιστροφή του από Μεγανήσι το σκάφος αγκυροβόλησε στο λιμάνι της πόλης για ανεφοδιασμό.

Ο Ναδάλ μάλιστα χθες βράδυ με απόλυτη μυστικότητα επισκέφθηκε μαζί με την οικογένειά του και φίλους γνωστή ψαροταβέρνα της περιοχής για να απολαύσει ψαράκι, ενώ δεν αρνήθηκε να υπογράψει και αυτόγραφα.
- Ντουμπάι: Οι συγκλονιστικές δορυφορικές εικόνες πριν και μετά την επίθεση της 1ης Μαρτίου
- «Δεν υπάρχει πρόβλημα» εφοδιασμού με καύσιμα στα ελληνικά διυλιστήρια
- Οριστικά στο ΟΑΚΑ το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Μπέτις για τους «16» του Europa League
- Αγωνία για τους εγκλωβισμένους Έλληνες στη Μέση Ανατολή – Χιλιάδες αναζητούν τρόπο να επιστρέψουν
- Προσγειώθηκαν στην Κύπρο τα τέσσερα ελληνικά F-16
- Τρυπανοσωμίαση: Νέα θεραπεία ανοίγει το δρόμο για εξάλειψη της ασθένειας της μύγας τσε-τσε
- Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: «Ανατρίχιαζα κάθε φορά με τον ύμνο – Το ΝΒΑ άλλαξε, έγινε περισσότερο μπίζνες» (vid)
- Θρίλερ με νεκρή γυναίκα μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου στον Βόλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/brennan-wolf-5ZTesI4UxpY-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442