Ένα ατύχημα είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα που έδωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Πιλίδης.
Πιο συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο Γιώργος Πιλίδης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, στο 3ο μόλις δευτερόλεπτο του πρώτου του αγώνα ΜΜΑ έσπασε τον θώρακά του. Ο ίδιος παρότι υπέφερε από τους πόνους και δε μπορούσε να αποδώσει όπως θα ήθελε, κατάφερε να βγει νικητής.
Σήμερα, λίγες ημέρες μετά, ο Γιώργος Πιλίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το ασθενοφόρο αποκαλύπτοντας τον τραυματισμό που είχε.
«Εάν έχανα τον αγώνα σίγουρα δεν θα μίλαγα… Στο 3 δευτερόλεπτο του αγώνα έσπασα τον θώρακα μου… Γι’ αυτό και δεν μπόρεσα να δείξω όλα για όσα με προετοίμασαν οι προπονητές μου… Δεν είχα ανάσα δεν μπορούσα να χτυπήσω και ποσό μάλλον να παλέψω. Ήταν απλά η χειρότερη εμφάνιση που θα μπορούσα να δείξω… παρόλα αυτά δόξα το θεό για όλα… Ευχαριστώ πολύ τον δάσκαλο μου» έγραψε ο Γιώργος Πιλίδης.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Άρης θέλει να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη της στο νέο έτος στο σημερινό (11/1, 19.30) ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο φορ από τη Ζιμπάμπουε θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μορόν στην επίθεση.
H Eθνική Ομάδα πόλο μπαίνει σήμερα στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βελιγράδι με φιλοδοξίες για μία θέση στο βάθρο. Ποιο είναι το νέο σύστημα διεξαγωγής.
LIVE: Καρδίτσα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Καρδίτσα – Ολυμπιακός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.