Η αγωνία κορυφώνεται στη δραματική σειρά του MEGA«Η Γη της Ελιάς» και οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα.
Στο αποψινό (16/5) επεισόδιο, στις 21:00 ο Αλέξης βλέπει το αυτοκίνητο της Μυρτάλης παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της Μαργαρίτας και εξαγριώνεται.
Η Άννα, θέλοντας να γνωρίσει καλύτερα τη «Δανάη», τη «σύντροφο του Πότη», της κάνει μερικές ερωτήσεις. Στην προσπάθειά της να απαντήσει, η κοπέλα κάνει απανωτές γκάφες, οδηγώντας την Άννα στο συμπέρασμα πως είναι χαζή. Η Εύα έχει αποφασίσει να φύγει για το Ντουμπάι και κανονίζει τις λεπτομέρειες της μετακόμισής της, αλλά αποφεύγει να το πει ακόμα στον Χρήστο.
Η Αρετή πηγαίνει στο καφενείο, πέφτει πάνω στον Στάθη και την Εύα οι οποίοι συναντήθηκαν εκεί τυχαία, και φυσικά δεν χάνει την ευκαιρία να τους βρίσει. Ο Μάνος κάνει μια τελευταία συζήτηση με τη Μυρτάλη και προσπαθεί να την πείσει να μη φύγει.
Ο Κωνσταντίνος, απαγορεύει στην Ισμήνη να καλέσει για φαγητό τον Δημοσθένη και την Ασπασία, γεννώντας της απορία. Η Μαργαρίτα εξομολογείται στην Αθηνά ότι πήρε απόφαση να ζητήσει εισαγγελική εντολή για τον εγκλεισμό του Αλέξη σε ψυχιατρικό ίδρυμα.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας