Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν το πιστεύω ότι θα συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη, τσιμπιέμαι»

Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν το πιστεύω ότι θα συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη, τσιμπιέμαι»

Η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για αυτή τη συνεργασία, δηλώνοντας πως νιώθει μεγάλη χαρά και τιμή που συνεργάζεται με τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο Γιώργος Κιμούλης ετοιμάζει περιοδεία με την παράσταση «Δωδέκατη Νύχτα», στην οποία συμπρωταγωνιστεί η Σοφία Βογιατζάκη.

Η ηθοποιός μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για αυτή τη συνεργασία, δηλώνοντας πως νιώθει μεγάλη χαρά και τιμή που συνεργάζεται με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Η πρόταση έγινε, κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Κιμούλης. Εμένα η χαρά και η τιμή είναι μεγάλη, γιατί είναι ένας άνθρωπος που τον λατρεύω από 10 χρονών. Έχω φτάσει 52 – 40 χρόνια μετά! – και εξακολουθώ να τον λατρεύω. Είναι μεγάλη η χαρά μου. Θεωρώ πως ο Γιώργος Κιμούλης είναι από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ελληνικού θεάτρου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη δουλειά», δήλωσε.

«Όχι μόνο όταν με πήρε τηλέφωνο, αλλά και τώρα που είμαι στις πρόβες τον ακούω και τον βλέπω, είναι μαγικός ο τρόπος που μιλάει για το θέατρο και όταν σκηνοθετεί. Κάθομαι και τσιμπιέμαι, λέω “τώρα το ζω;”», συμπλήρωσε.

«Δεν με επηρεάζουν οι γνώμες»

Κι ενώ τον ηθοποιό τον βαραίνουν καταγγελίες για άσκηση βίας σε συναδέλφους του, η Σοφία Βογιατζάκη δήλωσε στο MEGA πως δεν επηρεάζεται από τις γνώμες των άλλων, καθώς έχει τη δική της προσωπική άποψη και γνώμη.

«Δεν έχω καμία δεύτερη σκέψη για τους ανθρώπους ποτέ στη ζωή μου εάν δεν τους γνωρίσω η ίδια προσωπικά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που βγάζουν συμπεράσματα».

«Δεν με επηρεάζουν οι γνώμες, γιατί όλοι είμαστε τα πάντα εν δυνάμει. Δεν θα μας βγάλουν όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, δεν θα μας βγάλουν όλοι τον χειρότερό μας εαυτό».

Η ηθοποιός έχει δεχτεί θετικά σχόλια για αυτή τη συνεργασία, ενώ εκτιμά πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει την παράσταση.

«Ο κόσμος πιστεύω θα αγκαλιάσει την παράσταση. Και η προηγούμενη δουλειά του πήγε καλά. Ο κόσμος δεν ασχολείται με όλα αυτά, εμείς ασχολούμαστε και οι δημοσιογράφοι. Ο χειρισμός είναι στιγμές στιγμές από εμάς και τις εκπομπές πολύ κακός», κατέληξε.

Η «Δωδέκατη Νύχτα» θα ξεκινήσει την περιοδεία της από την Σαλαμίνα στις 24 Ιουνίου και θα συνεχίσει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024