Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινεί ο γιος του Γιάννη Βογιατζή: «Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του...»

Συγκινεί ο γιος του Γιάννη Βογιατζή: «Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του…»

Συγκινεί η εξομολόγηση του γιου του Γιάννη Βογιατζή, Βασίλη, για τη σχέση του με τον αείμνηστο πατέρα του και τις τελευταίες τους στιγμές μαζί.

Ήταν το πρωί της Δευτέρας που η είδηση θανάτου του τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή βύθισε στη θλίψη τους οικείους του και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής έφυγε από τη ζωή στα 89 του χρόνια μετά από μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, ο γιος του Βασίλης μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον αείμνηστο πατέρα του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

«Αισθάνομαι λύπη που έχασα τον πατέρα μου, περηφάνεια. Έχει αφήσει κάποια ιστορία πίσω του. Τα τραγούδια του, τις ταινίες του» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Βογιατζής.

«Οι τελευταίες μου στιγμές μαζί του ήταν πάρα πολύ ωραίες. Συζητήσαμε πολλά πράγματα, τα οποία δεν τα είχαμε συζητήσει τόσα χρόνια, μου άνοιξε την ψυχή του και εγώ τη δική μου. Του είπα όσα ήθελα να του πω.

«Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε»

Συνιστώ σε όλους τους ανθρώπους να μιλάνε στους γονείς τους και να τα λένε όλα. Γιατί μπορεί κάποια στιγμή να μην προλάβουν. Τώρα είμαι ελεύθερος. Μου ζήτησε συγγνώμη σε ό,τι είχε κάνει λάθος και του ζήτησα και εγώ. Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε», συμπλήρωσε ο Βασίλης Βογιατζής.

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, ο Βασίλης Βογιατζής δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του. «Δεν φανταζόμουν ότι είσαι… είσαι ο καλός σαμαρείτης. Προσπαθώ να είμαι καλός γιατί εσύ μας το δίδαξες» του είπα».

Όταν ο πατέρας μου μου είπε ότι είναι περήφανος για εμένα, ένιωσα πάρα πολύ ωραία. Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του μου έδωσε την ευχή του. Μου είπε να προσέχω τον εαυτό μου, τον αδελφό μου και τη γυναίκα του», συμπλήρωσε συγκινημένος ο γιος του Γιάννη Βογιατζή.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024