Σκύλος είχε πέσει σε παγωμένη λίμνη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή του αφού δεν μπορούσε να βγει. Μέσα στην ατυχία του, το άτυχο ζώο στάθηκε τυχερό αφού μια οικογένεια που έκανε διακοπές στην περιοχή κοντά στην παγωμένη λίμνη, κατάφερε να το σώσει.
Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, που αναρτήθηκε αρχικά στο διαδίκτυο από τον Alfonso de Anda ή αλλιώς Poncho de Anda, ένα Μεξικανό παρουσιαστή τηλεοπτικής εκπομπής, μια γυναίκα πετάει στο σκυλί ένα κούτσουρο. Ωστόσο, ο σκύλος δεν καταφέρνει να βγει. Έτσι, η γυναίκα σχεδόν βουτάει στην παγωμένη λίμνη και πιάνει τα πόδια του σκυλιού, για να το τραβήξει έξω.
Το σκυλί είναι σε κατάσταση σοκ και δεν αντιδρά ιδιαίτερα, προφανώς λόγω υποθερμίας.
«Διάσωση: Αυτή η οικογένεια βρισκόταν σε διακοπές όταν εντόπισε ένα σκύλο κολλημένο σε παγωμένα νερά και ήρθε να τον σώσει! Ο σκύλος είναι σε σταθερή κατάσταση», αναφέρει το Good News Movement στο Instagram.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας