Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει 0-2 σετ στην έδρα του αλλά ανασυντάχθηκε μπροστά στο φάσμα της ήττας κι επικράτησε με 3-2 (14-25, 15-25, 25-22, 25-10, 15-11), ύστερα από περίπου 2 ώρες αγώνα (113 λεπτά), στο πρώτο παιχνίδι με την τσεχική Κράλοβο Μπρνο.
Ουσιαστικά, το παιχνίδι για την ελληνική ομάδα ξεκίνησε από το τρίτο σετ όπου ο ΠΑΟΚ λειτούργησε καλά στην επίθεση (50% από 30% στα δύο πρώτα), μείωσε τα λάθη του (11 στα δύο πρώτα σετ, 9 στα τρία επόμενα) αλλά το 21-17 έγινε 21-20, με την Κρολ να τελειώνει όλες τις επιθέσεις για το τελικό 25-22.
Η μείωση του σκορ άλλαξε την ψυχολογία, με τις γηπεδούχες να κατακτούν ύστερα εύκολα το τέταρτο σετ και να οδηγούν το ματς σε πέμπτο. Η Κράλοβο προηγήθηκε 4-5, αλλά ο ΠΑΟΚ ξέφυγε με 7-5, 10-7 και παρόλο που το 11-8 έγινε 11-10, με συνεχόμενες κόντρα μπάλες οι Θεσσαλονικείς έκλεισαν το ματς στο 15-11.
Η νίκη έδωσε στον ΠΑΟΚ το μικρό προβάδισμα καθώς στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας (21/12) χρειάζεται πάλι νίκη με οποιοδήποτε σκορ ή να ηττηθεί στο τάι μπρέικ, αλλά να κατακτήσει το χρυσό σετ.
Οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 7 άσσους, 54 επιθέσεις, 7 μπλοκ και 26 λάθη αντιπάλων και της Μπρνο προήλθαν από 10 άσσους, 49 επιθέσεις, 14 μπλοκ και 20 λάθη αντιπάλων
Ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει την ανατροπή του αιώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, με επιμέρους 31-12, ωστόσο οι πράσινοι επικράτησαν με 74-69 στο Παλατάκι για την 15η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Το Μαρόκο «φλερτάρει» τον Ινιέστα για ρόλο-κλειδί στο φιλόδοξο ποδοσφαιρικό του σχέδιο - Ο Καταλανός τεχνικός βρίσκεται στο Ραμπάτ ως προσκεκλημένος της ομοσπονδίας
Ξεκάθαρη εικόνα διαμορφώθηκε στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2, καθώς η Καλαμάτα εκμεταλεύθηκε την γκέλα του Πανιωνίου με την Ελλάδα Σύρου