Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το απίστευτο με τον Λιονέλ Μέσι (vid)

Το απίστευτο με τον Λιονέλ Μέσι (vid)

Στο Μουντιάλ της ζωής του ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το να καταρρίψει ένα ακόμη ρεκόρ, να γίνει ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συνεισφορές σε γκολ στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Λιονέλ Μέσι στα 35 του πραγματοποιεί πέρα κάθε αμφιβολία το Μουντιάλ της ζωής του και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και  να «οδηγήσει» την χώρα του μετά από πολλά χρόνια στην κορυφή του κόσμου.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ  βρίσκεται επίσης ένα βήμα πριν καταρρίψει και  ένα ακόμη ρεκόρ.

Είναι ένα μόνο γκολ ή μια ασσίστ από το να γράψει ξανά ιστορία…

Αν καταφέρει και βρει δίχτυα ή «σερβίρει » ένα τέρμα στον επερχόμενο τελικό της Κυριακής κόντρα στην Γαλλία, ο οποίος όπως δήλωσε και ο ίδιος θα είναι και το τελευταίο του παιχνίδι σε Μουντιάλ, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν θα καταφέρει να γίνει ο παίκτης  που έχει συνεισφέρει πιο πολλές φορές σε γκολ από κάθε άλλον στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με 11 γκολ και 8 ασσίστ ο Μέσι βρίσκεται πλέον στα ίδια με τους Ρονάλντο της Βραζιλίας και Κλόζε της Γερμάνιας, οι οποίοι αμφότεροι έχουν δημιουργήσει ή πετύχει γκολ 19 φορές στον θεσμό της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν ο Aργεντινός GOAT καταφέρει να το κάνει και αυτό πέρα των άλλων σπουδαίων που έχει πετύχει στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της μυθικής καριέρας του.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024