Τετάρτη 22 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ράντονιτς: «Δύσκολο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα – Ο Μίροτιτς αλλάζει τις ισορροπίες»

Ράντονιτς: «Δύσκολο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα – Ο Μίροτιτς αλλάζει τις ισορροπίες»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για τη δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στην έδρα της Μπαρτσελόνα και στάθηκε στην παρουσία του Νίκολα Μίροτιτς.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τη Βαλένθια για την 13η αγωνιστική της Euroleague, με τους «πράσινους» να παραμένουν στην Ισπανία και να δοκιμάζονται την Παρασκευή (16/12) στην έδρα της Μπαρτσελόνα για το δεύτερο ματς της «διαβολοβδομάδας» της διοργάνωσης, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να κάνει δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός του Παναθηναϊκού, χαρακτήρισε ως πολύ δύσκολο το παιχνίδι που έρχεται και στάθηκε στην επιστροφή του Νίκολα Μίροτις, η οποία αλλάζει τις ισορροπίες, όπως ανέφερε.

Όσα είπε ο Ράντονιτς:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα ενός σπουδαίου αντιπάλου. Διανύουμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με ταξίδια και συνεχόμενα ματς. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε ενέργεια σε αυτό το παιχνίδι.

Απέναντί μας θα είναι μια εξαιρετική ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Μίροτιτς ο οποίος επανήλθε και είναι ένας αθλητής που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να παλέψουμε γνωρίζοντας πως έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αποστολή».

Sports in

Σέλτικς- Πέισερς 133-128: Η Βοστώνη άνοιξε το σκορ στην… παράταση

Οι Σέλτικς επικράτησαν των Πέισερς με 133-128 στην παράταση και ενώ για να πάνε εκεί έβαλε το χέρι του ο Τζέιλεν Μπράουν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Μαϊου 2024