Έγκυος στο πρώτο της μωράκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι η Ιωάννα Τούνη.
Η influencer μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο και φωτογραφίες από την ξεχωριστή περίοδο που βιώνει.
Αυτή τη φορά όμως θέλησε να κάνει μια έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους, ζητώντας να μην της στέλνουν μηνύματα με οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει με το μωρό που κυοφορεί.
«Να πω και κάτι άλλο τώρα που γυρίζει; Ρε κορίτσια μου, μην αγχώνεστε τόσο πολύ για το μωρό. Δε νομίζω ότι βοηθάει κάπου τόσο άγχος. Μου στέλνετε πολλά μηνύματα, “μη βάζεις ούτε ειδικό μαλακτικό γιατί μπορεί και αυτό να επηρεάσει το μωρό, τα ρούχα πρέπει να τα σιδερώνεις πάρα πολύ καλά και πρέπει να τα πλένεις στο χέρι τους πρώτους έξι μήνες”.
Ηρεμήστε και σκεφτείτε απλά ότι κάποτε οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας, μας γεννούσαν στα χωράφια και μας σκέπαζαν με τσουβάλι από πατάτες. Δηλαδή, ηρεμήστε. Δε θα πάθει κάτι το μωρό τόσο εύκολα. Όλα καλά. Να αγχωνόμαστε όμως εκεί που πρέπει γιατί δημιουργείτε παραπάνω άγχος και δε βοηθάει ούτε εσάς ούτε το μωράκι σας».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.