Έχει κλέψει τις εντυπώσεις του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού. Ο λόγος για τη νεαρή ψυχολόγος, Νάταλι Βέλτση, την οποία έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθούμε μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» του MEGA.

Η Νάταλι Βέλτση είναι η ψυχολόγος που πλαισιώνει την ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής του MEGA, ενώ πρόσφατα την είδαμε και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, όπου κι εκεί τράβηξε τα βλέμματα με την ομορφιά της.

Εκτός από επαγγελματικές φωτογραφίες, η νεαρή ψυχολόγος δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή.

Όπως θα καταλάβετε κι εσείς παρακάτω, αυτές με μαγιό είναι κι αυτές που… τραβούν τα περισσότερα βλέμματα πάνω τους.’

Δείτε και μόνοι σας…

Ποια είναι η Ναταλί Βέλτση

Η Ναταλί Βέλτση είναι 36 ετών.

Σπούδασε ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε το 2007.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην εταιρία Alzheimer, από όπου και απέκτησε, δίπλωμα εξειδίκευσης στην άνοια και την τρίτη ηλικία.

Το 2008 και ύστερα από γραπτές εξετάσεις, έγινε δεκτή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα Γνωστικής Ψυχολογίας και Νευροψυχολογίας από όπου και απέκτησε την ειδικότητα της Νευροψυχολόγου.

Στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος, η Ναταλί Βέλτση εκπόνησε την μεταπτυχιακή της ερευνητική εργασία η οποία είχε θέμα «Η προσοχή και η σχέση της με την αναγνώριση των συναισθημάτων μέσω των εκφράσεων του προσώπου».

Το 2019 η Ναταλί Βέλτση εκπαιδεύτηκε στην Θεραπεία Σχημάτων στην Αμερική στο Cognitive Therapy Center of New Jersey and the New Jersey Institute for Schema Therapy δίπλα στον Jefrey Joung, ιδρυτή της θεραπείας σχημάτων και την Wendy Behary από όπου και έλαβε το Advanced Training Certification στην θεραπεία σχημάτων.

Επίσης, είναι μέλος του International society of schema therapy-ISST.

Ακόμα, έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α, ως Ψυχολόγος καθώς και στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου ως Νευροψυχολόγος.

Εθελοντικά, προσέφερε τις υπηρεσίες της επί τρία συναπτά έτη στο Μ.Κ.Ο “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, και συγκεκριμένα στην Παιδογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Α.ΧΕ.Π.Α.

Από τον Νοέμβριο το 2010 η Ναταλί Βέλτση ξεκίνησε να δουλεύει ιδιωτικά σε γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Τρία χρόνια αργότερα ξεκίνησε να δουλεύει στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr