Σπύρος Δημητρίου: «Κριντζάρω, ντρέπομαι για λογαριασμό του»
«Δεν είναι δύσκολη ερώτηση, απλά...»
Σε δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Δημητρίου στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, απάντησε και για την αμηχανία που νιώθει όταν κάποιος τον ρωτάει για την προσωπική του ζωή.
Ο γνωστός δικηγόρος τόνισε χαρακτηριστικά πως… κριντζάρει και απορεί με το θράσος του ανθρώπου που θα τον ρωτήσει για τα προσωπικά του.
«Όταν κάποιος με ρωτάει, όχι δημόσια, και προσωπικά χωρίς να τον γνωρίζω για την προσωπική μου ζωή, έρχομαι σε αμηχανία και κριντζάρω. Δηλαδή, ντρέπομαι για λογαριασμό του» είπε ο Σπύρος Δημητρίου.
Ο Σπύρος Δημητρίου τόνισε επίσης: «Δεν είναι δύσκολη ερώτηση, απλά απορώ με το θράσος κάποιου για την εισβολή στην προσωπική ζωή».
Δείτε όσα είπε
- Η ΚΝΕ για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου
- Μπράιτον: Εκτός για μήνες ο Τζίμας
- Οκτώ σκάφη προσδέθηκαν για πρώτη φορά ταυτόχρονα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
- Νέα Ζηλανδία: Ύστερα από αναμονή ημερών ανακτήθηκε αυγό Φαμπερζέ που είχε… καταπιεί κλέφτης
- Χρόνος, φθορά, αμφισβήτηση, φιλοσοφία: Ο εικαστικός κόσμος της Λυδίας Δαμπασίνα είναι φτιαγμένος από ερωτήματα
- Αγρίνιο: Τρεις 13χρονες συνελήφθησαν για μπούλινγκ σε συμμαθήτριά τους
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Τα καλά από το σκάσιμο μιας «φούσκας» πολλών τρισ. ευρώ
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-136x85.jpg)





















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442