Στο «Εμιρεϊτς» του Λονδίνου διεξάγεται αύριο η σπουδαιότερη αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Premier League. Εκεί η πρωτοπόρος Άρσεναλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ και θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης.
Από την πλευρά τους οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές μέτρησαν ισάριθμες ισοπαλίες (με Έβερτον και Μπράιτον), για να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία.
Για το ματς αυτό μίλησε ο Φαμπίνιο και το χαρακτήρισε ως κρίσιμο για τη συνέχεια της σεζόν:
«Το ντέρμπι στο Λονδίνο είναι κρίσιμο για τη συνέχεια. Μετά τις τελευταίες απώλειες θέλουμε μόνο τη νίκη για να πλησιάσουμε στην κορυφή. Η Αρσεναλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά εμείς θα παίξουμε για τη νίκη. Τη χρειαζόμαστε για να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση μας και να δείξουμε πως παραμένουμε ένα από τα φαβορί για τον τίτλο», δήλωσε σχετικά ο Βραζιλιάνος διεθνής μέσος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.