Ουγγαρία – Ελλάδα 10-7: Τέταρτη θέση για την Εθνική νέων στο ευρωπαϊκό
Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών το πάλεψε και στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά ηττήθηκε με 10-7 από την Ουγγαρία και πήρε την 4η θέση στη διοργάνωση.
Εκτός βάθρου έμεινε η Εθνική Ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που φιλοξενείται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 10-7 από την Ουγγαρία στον «μικρό τελικό» της διοργάνωσης, ολοκληρώνοντας την εξαιρετική εμφάνιση της στην τέταρτη θέση.
Η δυνατή άμυνα των Μαγυάρων στο δεύτερο μισό αποδείχθηκε αδιαπέραστο εμπόδιο για τη «γαλανόλευκη», η οποία μετά την υπερπροσπάθεια του ημιχρόνου (5-5) έχασε τον επιθετικό προσανατολισμό της. Ωστόσο, η συνολική εμφάνισή της Εθνικής στο τουρνουά, όχι μόνο κρίνεται εξαιρετική, αλλά τα νέα παιδιά που την αποτελούν γέμισαν τους πάντες με υποσχέσεις για το μέλλον.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.