Στη Μαυριτανία βρίσκεται ο Αμπουμπακάρ Καμαρά για τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας, στη διακοπή των πρωταθλημάτων.
Ο 27χρονος επιθετικός του Ολυμπιακούξεκίνησε βασικός στο φιλικό παιχνίδι με το Μπενίν, ενώ στο 27ο λεπτό βρήκε δίχτυα, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα και χαρίζοντας το τρίποντο στη Μαυριτανία.
Συγκεκριμένα, ο Καμαρά εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα του Μπενίν, Αλαγκμπέ, έκλεψε την μπάλα και βγήκε σε τετ α τετ, γράφοντας το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καμαρά πλέον έφτασε τα έξι γκολ με το εθνόσημο σε 12 παιχνίδια με την εθνική Μαυριτανίας.
Δείτε το γκολ που πέτυχε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά:
#Vidéo – Action et but de Aboubakar Kamara face au Bénin
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.