Εθνική Ελλάδας: Θεραπεία για Μπακασέτα, ατομικό ο Γιακουμάκης
Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Τάσος Μπακασέτας μετά τον τραυματισμό στο χθεσινό ματς κόντρα στην Κύπρο, ενώ ο Γιώργος Γιακουμάκης προπονήθηκε ατομικά.
Την πρώτη της ήττα, μετά από τέσσερις σερί νίκες, γνώρισε χθες η εθνική Ελλάδος κόντρα στη Κύπρο με 1-0, για τον πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Την έκτη και τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τη Β. Ιρλανδία επί ελληνικού εδάφους.
Πέρα όμως από τους τρεις βαθμούς, η εθνική «έχασε» και τον αρχηγό της Τάσο Μπακασέτα κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο.
Σήμερα (25/9) ο 29χρονος επιθετικός υποβλήθηκε σε θεραπεία, όπου αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό τετρακέφαλο.
Επιπλέον στη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα, ο Γιώργος Γιακουμάκης που δεν έχει περάσει ακόμα τον τραυματισμό του ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Η αποστολή της εθνικής αναμένεται να επιστρέψει πίσω στη Αθήνα το απόγευμα στις 18:10.
- Για μια θέση στην Ιστορία η ΑΕΚ: Κόντρα στη Μάλαγα στον ημιτελικό του BCL
- Χαμός στο Παρίσι: Επεισόδια και μεγάλη ένταση μετά την πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (7/5): Πού θα δείτε το Μάλαγα – ΑΕΚ και το Χάποελ – Ρεάλ για τη Euroleague
- Κβίτσα Κβαρατσέλια: Santa… Kvaradona
- Πότε και που θα γίνει ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν
- Ρογκαβόπουλος: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, έτσι όπως παίξαμε»
- Το σοκ της Γερμανίδας VAR του αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκού με μασκοφόρο οπαδό!
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442