Τον τρόμο έζησε ένας 86χρονος συνταξιούχος το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου όταν και του επιτέθηκε εξαγριωμένο το πιτ μπουλ του γείτονά του.
Όλα ξεκίνησαν, όταν ο άτυχος συνταξιούχος κρεοπώλης πήρε το απόγευμα το σκυλί του, στην περιοχή Βασιλικά της Σαλαμίνας, να το βγάλει βόλτα.
Περίπου στις επτά το απόγευμα, ένας δεσποζόμενος μεγαλόσωμος σκύλος ράτσας πιτ μπουλ , επιτέθηκε στο σκυλί του ηλικιωμένο και πήγε να το δαγκώσει, σύμφωνα με το protothema.gr.
Ο ιδιοκτήτης του έτρεξε αμέσως να σώσει το ζώο του, πιάνοντάς το αγκαλιά.
Το εξαγριωμένο πιτ μπουλ δεν σταμάτησε την επίθεση του και όρμησε πάνω στον ηλικιωμένο άντρα δαγκώνοντάς του άσχημα το δεξί του χέρι, κόβοντας μάλιστα τρία δάχτυλά του.
Μετά από αυτό το συμβάν, περίοικοι που είδαν τι συνέβη, έτρεξαν να βοηθήσουν τον ηλικιωμένο άντρα, έδιωξαν το πιτ μπουλ και κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.
Σύλληψη του ιδιοκτήτη
Η Αστυνομία μετά από υποδείξεις των κατοίκων της περιοχής εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του μεγαλόσωμου σκύλου και τον συνέλαβαν.
Ο 43χρονος ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ , στην κατάθεση του στο Αστυνομικό Τμήμα της Σαλαμίνας, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων, πως δεν κατάλαβε ότι ο σκύλος του έλειπε από την αυλή και πως κάποιος γείτονας άνοιξε επίτηδες την αυλόπορτα του και γι’ αυτό έφυγε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 86χρονος άντρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο δεξί του χέρι στο νοσοκομείο ΚΑΤ την ίδια ημέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί του έχουν βάλει μόσχευμα στα σημεία που κόπηκαν τα τρία δάχτυλά του.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας