Δήλωσε «βόμβα» έκανε ο προπονητής της Ρεάλ ΜαδρίτηςΚάρλο Αντσελότι σε ιταλικό μέσο αφού ανακοίνωσε πως μετά τη Βασίλισσα θα αποσυρθεί από τους πάγκους.
Παράλληλα τόνισε πως η Ισπανική ομάδα είναι η κορυφή του ποδοσφαίρου και ότι δέθηκε περισσότερο στην καριέρα του με τη Ρεάλ και τη Μίλαν.
«24 τίτλοι στην καριέρα μου; Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι λογαριασμοί δεν έχουν σημασία για μένα. Θα τους κάνω στο τέλος, όταν μια ισορροπία θα έχει περισσότερο νόημα. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση, μου αρέσει η καθημερινή δουλειά. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια προτεραιότητές μου ήταν η τακτική, τώρα επικεντρώνομαι στις ανθρώπινες σχέσεις, στη γνωριμία με τους ανθρώπους και τις νέες γενιές».
«Αυτή η φάση στη Ρεάλ Μαδρίτης θα κλείσει την καριέρα μου. Μετά τους «Λος Μπλάνκος» θα αποσυρθώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κορυφή του ποδοσφαίρου. Είναι λογικό να βάζεις τη λέξη ‘τέλος’ μετά από αυτή την εμπειρία».
«Αν μιλάμε για τρόπαια, οι Μπλάνκος και η Μίλαν είναι οι ομάδες με τις οποίες αισθάνομαι περισσότερο συνδεδεμένος. Η σημερινή Ρεάλ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και όχι μόνο τεχνικό. Είναι μια σοβαρή ομάδα, με ταπεινούς παίκτες: ακόμα και τα αστέρια έχουν τα πόδια τους στο έδαφος. Μόντριτς, Κασεμίρο και Μπενζεμά, οι πιο έμπειροι, διοικούν τον όμιλο. Η ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά μόνο αυτή δεν θα ήταν αρκετή. Ο άνθρωπος είναι θεμελιώδης και αυτή η Ρεάλ είναι μοναδική».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.