Ένα από αυτά ήταν και το να πηγαίνει σε μπαρ. Μέσα από ένα story της στο Instagram η τραγούδιστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι σήμερα είναι η πρώτη φορά που βγαίνει να διασκεδάσει και να πιει ένα ποτό.
Με κάζουαλ ντύσιμο και γυαλιά ηλίου αποκάλυψε στους φανς της: «Αυτή είναι η πρώτη μου φορά σε μπαρ. Νιώθω λαμπερή και εκλεπτυσμένη».
Στη συνέχεια εδειξε το ποτό που ήπιε με τη φίλης της. «Τόσο χαρούμενη που μου στέρησαν τα δικαιώματα 13 χρόνια τώρα, για να έχω ένα κοκτέιλ. Είμαι τόσο ευγνώμων παιδιά», πρόσθεσε με μια δόση ειρωνείας στην ίδια ανάρτηση.
Δείτε την παρακάτω
Όταν τελείωσε ο εφιάλτης
Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, η δικαστής Brenda Penny του Ανώτατου Δικαστηρίου της κομητείας του Λος Άντζελες έληξε την κηδεμονία που επιβλήθηκε το 2008 στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά τη σύντομη νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική.
Η απόφαση αυτή ήταν σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενη. Tον Σεπτέμβριο το δικαστήριο είχε απομακρύνει τον πατέρα της ποπ σταρ, Τζέιμι Σπίαρς, από τον έλεγχο των οικονομικών υποθέσεών της.
Eδώ και χρόνια δεν είχε το δικαίωμα να παντρευτεί, να αποκτήσει άλλα παιδιά, να κάνει ό,τι θέλει με τα χρήματα που έχει κερδίσει και να μιλάει δημοσίως για τους λόγους που της είχαν αφαιρεθεί όλα αυτά τα δικαιώματα, χωρίς να έχει την άδεια αυτού που είχε ορίσει το δικαστήριο για επόπτη της.
Επίσης, ο πατέρας της είχε συνάψει επαγγελματικά συμβόλαια για λογαριασμό της, της υπαγόρευε να ταξιδεύει ενώ κατέγραφε κάθε της αγορά, ακόμα και αν έπαιρνε έναν καφέ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας