Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγορεί τη μητέρα της Lynne Spears: «Τα κατέστρεψες όλα!»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγορεί τη μητέρα της Lynne Spears: «Τα κατέστρεψες όλα!»

Η ποπ σταρ δημοσίευσε -και αμέσως μετά διέγραψε- τα μηνύματα που έστειλε στη μητέρα της, σε μία φίλη της και σε δικηγόρο, όταν αναγκάστηκε να μπει σε ψυχιατρική κλινική το 2019.

«Υπάρχουν αποδείξεις», έγραψε η 40χρονη Σπίαρς στο Instagram τις προάλλες. Στο πρώτο ποστ η τραγουδίστρια του «Toxic» έγραψε στη μητέρα της, Lynne Spears: «Έλεγε ότι θέλει να ανεβάσω τη δόση του seraquil και εγώ λέω άντε γ@μ@σου!»

«Το Seraquil νόμιζα ότι ήταν ένα υπνωτικό, αλλά είναι για τη διπολική διαταραχή και είναι απείρως ισχυρότερο από το λίθιο».

Δεν είναι σαφές αν η Μπρίτνεϊ αναφερόταν σε γιατρό ή στον πατέρα της, Jamie Spears, ο οποίος ήλεγχε την ιατρική της περίθαλψη ως κηδεμόνας της.

Το Seroquel, επίσης γνωστό ως quetiapine, είναι ένα αντιψυχωσικό φάρμακο που αντιμετωπίζει ψυχολογικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένης της σχιζοφρένειας και της διπολικής διαταραχής, σύμφωνα με το WebMD.

«Κυριολεκτικά αισθάνομαι απολύτως το άρρωστο φάρμακο στο στομάχι μου», συνέχισε η Μπρίτνεϊ στο κείμενό της προς τη Lynne. «Νιώθω σαν να προσπαθεί να με σκοτώσει. Το ορκίζομαι στο Θεό ότι έτσι νιώθω».

Η νικήτρια του Grammy υποστήριξε στο Instagram ότι δεν πήρε «καμία απάντηση» από την 67χρονη Lynne εκείνη τη στιγμή που την είχε ανάγκη, αλλά είχε νέα από τη μητέρα της αφού έφυγε από το ίδρυμα.

«Τα λόγια της ήταν «έπρεπε να με αφήσεις να σε επισκεφτώ και να σε αγκαλιάσω»», έγραψε η ποπ σταρ.

Σε δεύτερο ποστ η Μπρίτνεϊ ζήτησε από την παιδική της φίλη Jansen Fitzgerald να τη βοηθήσει να βρει νέο δικηγόρο. Όταν ξεκίνησε η επιτροπεία της Britney το 2008, ένας δικαστής του Λος Άντζελες όρισε έναν δικηγόρο για να την εκπροσωπήσει. Δεν κέρδισε το δικαίωμα να προσλάβει δικό της δικηγόρο μέχρι το 2021.

«Χρειάζομαι τον αριθμό του Τζον Μπελς, παρακαλώ. Όταν μπορεί», έστειλε η Σπίαρς μήνυμα στην Fitzgerald το 2019, αναφερόμενη προφανώς στον κυβερνήτη της Λουιζιάνα, John Bel Edwards, ο οποίος είναι δικηγόρος και η σύζυγός του, Donna Edwards, είναι φίλη της μητέρας της, της Lynne.

Στη συνέχεια, η Μπρίτνεϊ ρώτησε τη φίλη της για το λίθιο, το φάρμακο που σταθεροποιεί τη διάθεση και το οποίο, όπως κατέθεσε το 2021, την έκανε να αισθάνεται «μεθυσμένη», αφού η ιατρική ομάδα της φέρεται να άλλαξε τα φάρμακά της χωρίς να την ενημερώσει.

«Έχω ένα προαίσθημα ότι θα πιστεύεις ότι είμαι εντάξει, αλλά όλα είναι ένα μάτσο χάλια στο μυαλό μου», έστειλε μήνυμα η Μπρίτνεϊ στην Fitzgerald, υποστηρίζοντας, επίσης, ότι «δεν έλαβε ποτέ απάντηση ούτε από εκείνη».

Ωστόσο, η Fitzgerald επέμεινε στις ιστορίες της στο Instagram το απόγευμα της ίδιας ημέρας ότι «απάντησε». Εικάζει ότι «κάποια μηνύματα διαγράφηκαν» από το τηλέφωνο της Μπρίτνεϊ, το οποίο ο 70χρονος πατέρας της, Τζέιμι, φέρεται να παρακολουθούσε κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας.

«Όταν έφυγε από την κλινική, ο αριθμός του τηλεφώνου μου μπλοκαρίστηκε από αυτήν και δεν μιλήσαμε ποτέ ξανά!». πρόσθεσε η Fitzgerald. «Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της μέσω κάθε δυνατής οδού και απέτυχα όλες τις φορές».

Η μητέρα της Μπρίτνεϊ, Lynne, αναδημοσίευσε την απάντηση της Fitzgerald στο Instagram της, γράφοντας ότι έχει «όλες τις συζητήσεις επίσης».

Στο τελευταίο ποστ από τα μηνύματα του 2019, η Σπίαρς ενημέρωσε τον δικηγόρο της που διορίστηκε από το δικαστήριο, Samuel D. Ingham III, ότι ήθελε να κάνει κάποιες αλλαγές στη ζωή της μετά την «αποφυλάκισή της» από την κλινική.

«Θέλω να μιλήσουμε για να πάω στο δικαστήριο όταν τελειώσει αυτό και να μάθω τα ιατρικά μου δικαιώματα», έγραψε, προσθέτοντας ότι ήθελε να λήξει η επιτροπεία της.

Η Μπρίτνεϊ και η μητέρα της / Photo: YouTube

«Όταν τελειώσει αυτό το πρόγραμμα δεν θέλω να δουλέψω καθόλου … Θέλω να ζήσω για μένα και να έχω μια περιπετειώδη ζωή», είπε η Μπρίτνεϊ στον Ίνγκαμ, ο οποίος παραιτήθηκε το 2021, ανοίγοντας τον δρόμο για την ένταξη στην υπόθεση του πρώην ομοσπονδιακού εισαγγελέα Μάθιου Ρόζενγκαρτ.

Με ένα «Oops! … I Did It Again» ολοκλήρωσε τη λεζάντα της στο Instagram η Σπίαρς αποκαλύπτοντας ένα μήνυμα που φέρεται να της έστειλε η αδελφή της, Jamie Lynn Spears, αν και δεν συμπεριέλαβε το screenshot αυτού.

«Δεν πρόκειται να σε αφήσουν να φύγεις, οπότε γιατί το παλεύεις», φέρεται να έγραψε η 31χρονη Jamie Lynn.

Η Μπρίτνεϊ ισχυρίστηκε στην πρώτη της δημόσια ομιλία στο δικαστήριο το περασμένο καλοκαίρι ότι ο πατέρας της, Jamie, την έστειλε στο ίδρυμα ψυχικής υγείας παρά τη θέλησή της μετά από μια διαφωνία σχετικά με το σπίτι της στο Λας Βέγκας.

«Ο μπαμπάς μου και όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την κηδεμονία θα έπρεπε να είναι στη φυλακή», είπε τότε στον δικαστή.

Ο Jamie, ο οποίος έχει αρνηθεί κάθε αδίκημα, τέθηκε σε διαθεσιμότητα ως κηδεμόνας της Μπρίτνεϊ τον περασμένο Σεπτέμβριο και η νομική συμφωνία ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

*Με στοιχεία από pagesix.com

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024