Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις και η «ακατάλληλη» φωτογραφία της νέας σειράς του Netflix

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις και η «ακατάλληλη» φωτογραφία της νέας σειράς του Netflix

Στη νέα Uncoupled εμφανίζεται χωρίς λογοκρισία μία κανονικότατη «d—k pic».

Στην επερχόμενη σειρά του Netflix «Uncoupled», ο Neil Patrick Harris υποδύεται έναν κτηματομεσίτη της Νέας Υόρκης, του οποίου η ζωή ανατρέπεται όταν το αγόρι του τον εγκαταλείπει ξαφνικά μετά από 17 χρόνια.

Όταν ο Λόουσον, λοιπόν, μπαίνει δειλά-δειλά ξανά στην πισίνα των ραντεβού, αναγκάζεται να εξοικειωθεί με εφαρμογές γνωριμιών όπως το Grindr και την έννοια της «d–k pic».

Ο πρωταγωνιστής του «How I Met Your Mother» δήλωσε στο Page Six κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής πρεμιέρας της σειράς ότι ασχολήθηκε έντονα με το πορτρέτο του πέους του Michael, ενός χαρακτήρα που εμφανίζεται αρχικά χωρίς πρόσωπο, όπως συνηθίζεται στις εφαρμογές γνωριμιών.

Δείτε το τρέιλερ:

«Όχι μόνο πήρα έγκριση, αλλά μου ζητήθηκε να διαλέξω το εν λόγω πέος, το οποίο είναι πιο δύσκολο από ό,τι νομίζετε, χωρίς να θέλω να κάνω κανένα λογοπαίγνιο», αστειεύτηκε με σηκωμένο φρύδι ο ηθοποιός.

Ο βετεράνος της τηλεόρασης, 49 ετών, εξήγησε ότι του ζητήθηκε επίσης να εγκρίνει «έναν χαλαρό φαλλό από λατέξ που είχε μείνει στο καμαρίνι μου», κάτι που σίγουρα δεν πέρασε τις εξετάσεις.

«Δεν το ενέκρινα γιατί είμαι πιο περήφανος για το “μέλος” του Michael από προϊόντα μαζικής παραγωγής, που μπορεί κανείς να αγοράσει στο διαδίκτυο», διευκρίνισε βάζοντας μας στο πλαίσιο της υπόθεσης της νέας αυτής σειράς του Netflix .

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις επίσης αποκάλυψε ότι το project με την φωτογραφία του πέους που τελικά εμφανίζεται στη σειρά περιελάμβανε μια επίπονη αναζήτηση.
«Έτσι, αρχίσαμε να ψάχνουμε φωτογραφίες ανθρώπων που έχουν απαθανατιστεί γυμνοί στα αποδυτήρια», αποκάλυψε. «Και έπρεπε να βρούμε τη σωστή γωνία, την περίμετρο και την ανδρική εμφάνιση. Και νομίζω ότι βρήκαμε το σωστό μείγμα. Είμαι περήφανος για αυτό που καταφέραμε».

Μαζί με τον Χάρις στην πρεμιέρα ήταν και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς, η Τίσα Κάμπελ, ο Μπρουκς Ασμάνσκας, ο Τούκ Γουάτκινς και ο Έμερσον Μπρουκς, καθώς και οι δημιουργοί της σειράς Ντάρεν Σταρ και Τζέφρι Ρίτσμαν.

Δείτε ένα βίντεο με τον Νιλ Πάτρικ Χάρις και τον σύζυγό του Ντέιβιντ Μπέρτκα:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024