Είστε άνδρας φιλόδοξος, χαλαρός, οργανωτικός, αγαπητός, τελειομανής και πολλά άλλα; Τεστ αποκλειστικά και μόνο για άνδρες αποκαλύπτει πως από το σχήμα του ανδρικού μορίου βγαίνουν συμπεράσματα για τον τύπο και τον χαρακτήρα. Αφού πρώτα καταλήξετε που ανήκετε θα διαπιστώσετε αν όντως το σχήμα συμβαδίζει με το χαρακτήρα σας, σύμφωνα με το Buzzfeed

Βελόνα


Είστε φιλόδοξος και αυτοδημιούργητος. Είστε πολύ οργανωμένος και πάντα θα κάνετε ό,τι χρειαστεί για να γίνει σωστά η δουλειά. Είστε τελειομανής και η μετριότητα δεν σας ικανοποιεί.

ΜανιτάριΜπορεί να είστε παράλληλα και εσωστρεφής και εξωστρεφής. Είστε κοινωνικός αλλά θα μπορούσατε άνετα να είστε και μόνος σας. Μπορείτε να πηγαίνετε σε ξέφρενα πάρτι αλλά αν χρειαστεί μπορείτε και να χαθείτε στις σκέψεις σας.

ΦλεβώδεςΕίστε κοινωνικός και παίρνετε ενέργεια από τους γύρω σας. Είστε σαν μια κοινωνική πεταλουδίτσα που πετάει εδώ και κει και δεν δυσκολεύεται να κάνει νέους φίλους. Τραβάτε τους άλλους σαν μαγνήτης και οι άνθρωποι θέλουν να βρίσκονται γύρω σας.

Μικρό


Είστε δημιουργικός και έξυπνος. Οι σκέψεις σας είναι αυθεντικές και η φαντασία σας οργιάζει. Είστε εκκεντρικοί, εκλεκτικοί αλλά ποτέ ταραχώδεις.

ΚαμπυλώδεςΕίστε ευαίσθητος και γεμάτος συναισθήματα που δεν φοβάστε να εκδηλώσετε. Είστε συμπονετικός και πάντα προσφέρετε τον ώμο σας στους δικούς σας για να… κλάψουν. Βρίσκεστε σε πλήρη αρμονία με τον εαυτό σας και αγκαλιάζετε κάθε είδους συναίσθημα.

ΧελώναΕίστε αδέξιος. Μπορεί να έχετε τις καλύτερες των προθέσεων αλλά ο τρόπος σας μερικές φορές δεν είναι ο καλύτερος καθώς μπορεί να φέρετε τον άλλον σε δύσκολη θέση.


ΠαχύΕίστε σοφός παρά το νεαρό της ηλικίας σας. Εχετε την ικανότητα να παίρνετε τη σωστή απόφαση ενώ οι δικοί σας άνθρωποι σας συμβουλεύονται για να τους βοηθήσετε. Σκέφτεστε με την κοινή λογική και βάζετε τα πράγματα στη θέση τους.

Κρυμμένο


Είστε εσωστρεφής. Σας αρέσει να κλείνεστε στον εαυτό σας. Είστε στοχαστής. Εχετε πολλά στο κεφάλι σας και είστε πολύ αναλυτικός. Πολλές φορές επιλέγετε να μένετε μόνος, ειδικά αν οι δουλειές σας πηγαίνουν καλά.

ΜεγάλοΕίστε πάντα χαλαρός. Σπάνια σας πιάνει άγχος και δεν… ιδρώνετε αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχατε φανταστεί. Είστε καλόβολος άνθρωπος και ιδιαίτερα αγαπητός.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr