Άρης: Διπλό «χτύπημα» με Καμάτσο και Μαζικού
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και ο Κονγκολέζος αμυντικός θα ταξιδέψουν την Δευτέρα (4/7) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.
Ακόμα δυο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Άρης. Συγκεκριμένα, οι Ραφαέλ Καμάτσο και Μπράντλεϊ Μαζικού αναμένεται να ταξιδέψουν την Δευτέρα (4/7) στη Θεσσαλονίκη.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και ο Κονγκολέζος αμυντικός, αναμένεται να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αμφότεροι έχουν συμφωνήσει με τους κιτρινόμαυρους.
Διαβάστε επίσης: Λαπόρτα: «O Λεβαντόφσκι θέλει την Μπαρτσελόνα – Δεν πουλάμε τον Ντε Γιονγκ» (vids)
Ο Καμάτσο με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο – ενώ στο συμβόλαιο συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς- και ο Μαζικού για τρία χρόνια.
Οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να υπογράψουν τα συμβόλαια τους και την Τρίτη θα ταξιδέψουν στην Αυστρία, προκειμένου να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή. Τέλος, αύριο (3/7) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ Άρης η απόκτηση του Γκρέι.
- Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με Καρέρας – Εμπαπέ!
- Γιουβέντους-Λάτσιο 2-2: Η «Μεγάλη Κυρία» έσωσε την παρτίδα στο 90+6’
- Μεντιλίμπαρ: «Είναι πολύ μικρή η διαφορά στην κορυφή»
- Μπενίτεθ: «Είναι μια νίκη που θα μας δώσει μεγάλη ώθηση»
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 20η αγωνιστική
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 20ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Νικητές στο ντέρμπι οι «πράσινοι» με Ταμπόρδα (vids)
- Ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ το γκολ του Παντελίδη (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442