Μια αστεία ιστορία μας διηγείται ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου σε σχέση με τα αδέσποτα της περιοχής.
«Κάποια μέρα μια κυρία με συνάντησε στο δρόμο για να μου εκφράσει το παράπονό της. ‘’Θα σου πω το πρόβλημά μου. Δεν κάνετε τίποτα για τα αδέσποτα ζωάκια’’. Μα γιατί το λέτε αυτό; Της απάντησα. Κάνουμε εμβολιασμούς, στειρώσεις, έχουμε ολόκληρη υπηρεσία. ‘’Όχι έχω συγκεκριμένο παράδειγμα. Μια μέρα σας καλούσα για ένα γατάκι να το εμβολιάσουμε’’. Της απάντησα πως αμέσως να κλείσω ραντεβού με τον γιατρό».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.