Εθελοντές από την ομάδα Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας – Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας στο Facebook έκαναν μια σοβαρή καταγγελία για μια κτηνωδία που διαπράχθηκε στην Ηλεία.
Σύμφωνα με την καταγγελία, κάτοικος των Καβασίλων, σκότωσε με χορτοκοπτικό μηχάνημα, εννιά κουτάβια. Σύμφωνα με την ίδια δημοσίευση, η φριχτή αυτή πράξη, έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία.
Προσοχή σκληρές εικόνες
Υποστηρίζει ότι ήταν ατύχημα
Ο άνδρας, ο οποίος, σύμφωνα με το patrisnews.com, φέρεται να σκότωσε τα άτυχα ζώα, παραδέχθηκε το γεγονός στην Αστυνομία, υποστηρίζοντας πως ήταν ατύχημα.
Όπως είναι φυσικό, οι αντιδράσεις μετά τη δημοσιοποίηση της παραπάνω καταγγελίας είναι σφοδρές, τόσο στα social media, όσο και στη συγκεκριμένη περιοχή.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας