Τριπλή γιορτή έχει σήμερα το σπιτικό της Δούκισσας Νομικού, η οποία γιορτάζει το όνομα της κόρης της, Αναστασίας, της μητέρας της, αλλά και το δικό της!
Τα τελευταία χρόνια η Δούκισσα έχει μετατοπίσει τη γιορτή της και έτσι ακούει τα «χρόνια πολλά» της την ημέρα του Πάσχα σε μία μεγάλη οικογενειακή φιέστα.
Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και μοντέλο φόρεσε τα ολόλευκά της, τα οποία ταίριαξε με το χαριτωμένο φόρεμα της κόρης της, και σαν νεράιδες βγαλμένες από παραμύθι έκλεψαν την παράσταση με τα νάζια και παιχνίδια τους.
Οι εορτάζουσες είχαν την τιμητική τους με τη Δούκισσα Νομικού να μοιράζεται στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο με τη μικρή Αναστασία να τρέχει και να της δίνει μία τεράστια αγκαλιά.
«Χριστός Ανέστη με αγάπη και φως στις ψυχές όλων μας! Σήμερα για εμάς είναι μεγάλη γιορτή γιατί γιορτάζει η Αναστασία μας, η μητέρα μου αλλά και γώ (ναι τα τελευταία χρόνια γιορτάζω το όνομά μου στις 24 Απριλίου). Χρόνια πολλά σε όλους! Μας εύχομαι τεράστιες και σφιχτές αγκαλιέ» έγραψε στη λεζάντα.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας